Obstaranie dlhodobého hmotného majetku kúpou z pohľadu dane z pridanej hodnoty - Turská, Eva
Dlhodobý hmotný majetok ako predmet dane z pridanej hodnoty. Dlhodobý hmotný majetok ako súčasť zdaniteľných obchodov v tuzemsku. Dlhodobý hmotný majetok ako súčasť zdaniteľných obchodov zo zahraničia.