Využitie mikroekonomických analýz pri hodnotení konkurenčného prostredia na Slovensku - Fendek, Michal
Analytické metódy pre výpočet stupňa koncentrácie v odvetví. Indikátory pre meranie absolútnej koncentrácie a relatívnej koncentrácie. Miera koncentrácie. Herfindahlov index, ktorý zohľadňuje ako počet firiem v odvetví, tak aj ich podiel na trhu. Index dominancie. Miera disperzie. Variačný koeficient. Aktuálne úlohy politiky hospodárskej súťaže v podmienkach Slovenska.