Automatizácia testovania študentov - Kršjak, Miroslav
Po prvotných skúsenostiach s automatizáciou procesov výučby a testovania študentov (automatické generovanie a tlač testov) existoval pri výučbe časovo náročný proces opravovania vygenerovaných testov, pričom ľudský faktor pripúšťal možné chyby a hlavne oprava jedného testu človekom trvala pridlho. Pre zníženie záťaže pedagóga bol na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave vypracovaný pilotný projekt ako automatizované riešenie testovania študentov.