Informačný portál trhu s energiou - Kultan, Jaroslav, 1960-
Možnosti spojenia výskumných kapacít Fakulty hospodárskej informatiky EU v Bratislave prostredníctvom návrhu a realizácie informačného portálu možných služieb poskytovaných v oblasti obchodu s energiou a využívaním obnoviteľných zdrojov energie. Daný portál by mal poskytovať základnú štruktúru zapojenia elektrizačného systému, základné režimy danej siete, údaje o stave siete a jednotlivých výkonoch v priebehu dňa, týždňa, mesiaca. Daný projekt by mal obsahovať návrh bázy dát, ich štruktúru. Úvod k návrhu a realizácie informačného systému, v ktorom by bolo možné zapojiť všetky katedry FHI EU v Bratislave.