Elektronizácia verejnej správy z pohľadu stratégie, koordinácie a legislatívy v Slovenskej republike - Ondrejková, Anna
Charakteristika a stratégia elektronizácie verejnej správy v SR. Koordinácia elektronizácie verejnej správy v SR. Legislatívny rámec v oblasti elektronizácie verejnej správy.