Systematizácia zavádzania riadenia znalostí vo verejnej správe - Rakovská, Eva, 1963-
Automatizácia činností verejnej správy. Potreba analýzy doménovej oblasti. Základné vzťahy medzi klientmi užívajúcimi výhody ontológií, používateľmi ontológií, vývojármi a výskumníkmi ontológií. Rámcový návrh metodiky postupného zavedenia manažmentu znalostí vo verejnej správe.