Vybrané problémy ekonomických vzťahov v súčasnosti - Litomerický, Juraj
Potreba čeliť rôznym formám a metódam presadzovania záujmov hospodárskych subjektov na trhu. Život v ekonomickom prostredí rovnako tvrdý a neľútostný boj ako život v prírode. Presadzovanie záujmov hospodárskych subjektov spôsobmi ako je klamstvo, drzosť, provokácia, predstieranie, umelé vytváranie nových potrieb ľudí, využívanie nadhadzovača-lobbistu.