Zvyšovanie kvality stratégie pri učení cudzích jazykov - Prividiová, Eva, 1952-
Zmeny a posun v oblasti vzdelávania, čo sa odráža aj v jazykovom vzdelávaní a aplikovanej lingvistike. Stratégie pri učení sa cudzieho jazyka. Charakteristiky stratégie učenia sa jazyka. Druhy stratégií pri učení jazykov - priame a nepriame typy stratégií.