Problematika kvality vysokoškolskej výučby z pohľadu stanovených štandardov a kritérií - Simonidesová, Jana, 1968-
Európske štandardy a pravidlá pre vnútorné a vonkajšie zabezpečenie kvality. Kritériá kvality výučby.