Segment klientely 50+ ako zdroj možného dopytu na Slovensku - Plesník, Pavol, 1956-
Populačný vývoj a jeho negatíva. Slovensko z pohľadu perspektívy klientely 50+. Ľudia vo veku 50+ ako najpočetnejší potenciálni cestovatelia vo vyspelých ekonomikách.