Virtuálny veľtrh - Schmidt, Peter, 1968-
Virtuálny veľtrh ako silný marketingový nástroj. Výhody využívania internetu pre podnik. Komparácia klasického a virtuálneho veľtrhu. Virtuálne veľtrhy podľa odvetvia. Prevaha veľtrhov práce. Beauty veľtrh.