Postavenie spotrebiteľa na trhu - Korčoková, Marína, 1970-
Spotrebiteľská politika Európskej únie. Pasivita spotrebiteľov alebo nedostatočná spotrebiteľská výchova a vzdelávanie. Vzdelávanie spotrebiteľov.