Vplyv doplňujúcich podmienok na riešenie diferenciálnej sústavy - Turňa, Ľubomír
Diferenciálne sústavy a zohľadňovanie doplňujúcich podmienok. Aké problémy by vznikli, čo by sa získalo pri riešení diferenciálnej časti v pôvodnom tvare a pri zohľadnení prirodzených podmienok.