Komparácia finančnej autonómie samosprávnych jednotiek v SR - Balážová, Emília
Hlavné zdroje príjmov územných samospráv. Fiškálna decentralizácia ako posilnenie vlastných príjmov samospráv prostredníctvom ich právomoci. Zákon NR SR č. 303/1995 Z.z. o rozpočtových pravidlách v znení neskorších predpisov a jeho novelizácia uznesením NR SR č. 445/2001 Z.z.