Harmonizácia v oblasti oceňovania majetku a záväzkov reálnou hodnotu - Tkáčová, Lenka
Dôvody harmonizácie oceňovania reálnou hodnotou. Štandard SFAS 157 Fair value measurements – Stanovenie výšky reálnej hodnoty vydaný v r. 2006. Pravidlá stanovovania výšky reálnej hodnoty. Štandard IFRS 13 Stanovenie výšky reálnej hodnoty prijatý v máji 2011. Tri oceňovacie techniky. Postup stanovenia reálnej hodnoty majetku alebo záväzku.