Výmenné kurzy významných svetových mien a modely triedy ARCH - Chocholatá, Michaela, 1977-
Logaritmy výnosov a prehľad vybraných modelov volatility. Charakteristika analyzovaných časových radov. Empirické výsledky modelovania volatility a prognostická aplikácia.