Faktory uspokojovania potrieb rodiny: domáca produkcia - Richterová, Kornélia
Autorka v nadväznosti na Etgarov model nákupného rozhodovania pripomína možnosť uspokojenia potrieb rodiny tzv. domácou výrobou, porovnáva reálny príklad aktuálneho rozhodovania mladej slovenskej rodiny s vybranými aspektmi teórie spotrebiteľského správania a ďalšími podobnými rozhodovacími situáciami.