Umiestňovanie obslužných centier - Pekár, Juraj, 1972-
Problematika umiestňovania obslužných centier. Súčasný stav riešenia danej problematiky publikovaný v odborných periodikách v oblasti optimalizácie prepravných trás, modelovania umiestňovania obslužných centier, ako aj použitia metód viackriteriálneho programovania v lokačných úlohách.