Prístupy k stanoveniu hodnoty reálnych opcií - Belanová, Katarína, 1978-
Určenie opodstatnenosti prístupu reálnych opcií. Hodnota reálnej opcie. Determinanty hodnoty opcie. Stanovenie hodnoty reálnych opcií. Jednoperiodický binomický model oceňovania kúpnych opcií. Dvoj a viac periodický binomický model oceňovania kúpnych opcií. Spojitý model oceňovania opcií (Black - Scholesov model).