Vybrané aspekty regionálnej integrácie Európskej únie a ASEAN - Hurná, Júlia
Porovnanie regionálnych zoskupení Európskej únie a ASEAN. Politické a ekonomické aspekty integrácie EÚ a ASEAN. Porovnanie inštitucionálnych právomocí v rámci EÚ a ASEAN. Typológia členských krajín EÚ a ASEAN. Niektoré charakteristiky zoskupení EÚ a ASEAN.