Business Intelligence: an Implementation Case in Retail Chain - Olexová, Cecília, 1976-
Definícia pojmu business intelligence (BI) a jeho implementácia. Aplikácia a nástroje BI. Zložky BI. Výhody BI. Prípadová štúdia BI implementácie v maloobchodnom reťazci. Kompetencie a pracovné úlohy manažérov v procese implementácie business intelligence v maloobchodnom reťazci.