Znalosti ako determinant inovačného rozvoja podnikov - Hvizdová, Eva, ml
Analýza a identifikácia faktorov rozvoja manažmentu znalostí, ktoré podporujú inovačnú výkonnosť podnikov. Manažment znalostí a inovácie. Tacitné a explicitné znalosti - základné determinanty inovačného procesu. Základná typológia znalostí. Generovanie znalostí.