Ponímanie a špecifiká dobrovoľníctva v Kanade - Mazureková, Marica
Tradície Kanady v dobrovoľníckej činnosti a skúsenosti v príprave, riadení a organizovaní dobrovoľníckej činnosti ako i ponímanie a špecifiká dobrovoľníctva. Prínosy pre Slovenskú republiku, ktorá pripravuje na schválenie Zákon o dobrovoľníctve.