Pozícia dobrovoľníckej práce v sociálnej ekonomike - Lubelcová, Gabriela
Charakteristika dobrovoľníctva a spätosť so sociálnou ekonomikou a sociálnym podnikaním. Hlavné oblasti právnej úpravy dobrovoľníctva a skúsenosti zo zahraničia. Dobrovoľnícka služba ako nástroj politiky zamestnanosti.