Optimalizácia logistických služieb - Boorová, Brigita, 1979-
K zdokonaľovaniu logistických služieb patrí orientácia na kvalitu, znižovanie logistických nákladov, využívanie outsourcingu, zdokonaľovanie a využívanie logistických informačných systémov, udržiavanie individuálneho prístup k zákazníkom vyhodnotením histórie, riadenie termínov objednávok a dodávok tak, aby mohli byť včas obslúžené skladom, poskytovanie informácií o termínoch dodania, stanovovanie optimálnych dávok pre využitie kapacity dopravcov, stanovovanie optimálnych trás, zaisťovanie správnosti dodávok – checking.