Optimalizovanie a zefektívnenie procesného riadenia využitím IS - Lichnerová, Linda
K optimalizovaniu a zefektívňovaniu procesného riadenia ako aj samotných procesov napomáhajú informačné systémy. V príspevku sa autorky zamerali na všeobecnú ponuku takýchto informačných systémov na našom trhu, následne si jeden IS vybrali a bližšie popísali jeho funkcionalitu a prínos v procesnom riadení podniku.