Sociálna Európa budúcnocti - Rovňaník, Emil
Vývoj alternatívneho sociálneho a hospodárskeho modelu pre Európu. Zamestnanosť a kvalita práce v Európe. Integrácia štátov strednej a východnej Európy. Spolurozhodovanie a sociálny dialóg v Európe.