<An> execution efficiency of a parallelized .NET application designed by the task parallel library - Košťál, Igor, 1962-
Paralelizácia kódu .NET aplikácie na distribúciu práce cez multiprocesory. Sériové a paralelné metódy. Dátový paralelizmus. Rozsahové rozdeľovanie.