Procesné riadenie a životné prostredie – environmentálne systémy a modely - Mošať, Miroslav
Procesné riadenie a životné prostredie na Slovensku a vo svete. Normy ISO. EMAS - najprestížnejší systém v oblasti environmentálneho manažérstva. Súvis medzi EMAS a ISO 14001.