Systémové riadenie ochrany životného prostredia - Vybíralová, Júlia
Systém environmentálneho manažmentu (EMS) sa stáva nevyhnutnou súčasťou podnikového manažmentu. Spolu s manažmentom výrobným, finančným a personálnym rozhoduje o prosperite podniku a vytvára jeho imidž. Základná koncepcia environmentálneho manažmentu. Zavedenie systému environmentálneho manažmentu v konkrétnych podmienkach firmy. Zavedenie, realizácia a hodnotenie zavedeného EMS.