Sociálne príjmy slovenských domácností od roku 2004 - Kaščáková, Alena
Sledovanie sociálnych príjmov slovenských domácností prostredníctvom štatistiky rodinných účtov. Vplyv ekonomických a neekonomických faktorov na veľkosť sociálnych príjmov slovenských domácností.