Filantropia ako edukačný problém? - Dolinská, Viktória
Zmeny v edukačnom prostredí smerom k prosociálnemu správaniu v príprave budúcich absolventov vysokých škôl. Návrhy a možnosti rozvíjania rôznych foriem a metód dobrovoľníctva na pôde vysokej školy, vrátane mimoškolských aktivít.