Automobilový priemysel v Slovenskej republike a globálna kríza - Mišúnová, Ema
Automobilový priemysel a jeho kľúčový význam pre Slovensko. Výška podielu výroby dopravných prostriedkov na tvorbe HDP je v súčasnosti porovnateľná s vyspelými krajinami sveta. Dôvody pre výstavbu automobilových závodov na Slovensku. Vývoj automobilového priemyslu v SR. Kríza v automobilovom priemysle a jej dopady u nás.