Zavedenie manažmentu rizika - Rybárová, Daniela, 1967-
Zaobchádzanie s rizikom. Predchádzanie riziku. Prijatie rizika po prehodnotení výšky očakávaných negatívnych a pozitívnych dopadov. Úprava rizika. Zdieľanie rizika rozhodnutím preniesť časť rizika na ďalšie zainteresované strany. Zachovanie rizika. Monitorovanie, preskúmanie, zaznamenávanie a hlásenie výsledkov. Smernica posudzovania rizík plánu alebo projektu.