Zmena spôsobu označovania platieb dane - Marhefková, Martina
Od 1.1. 2012 čaká daňovníkov pri úhradách platieb dane nový spôsob ich platenia a označovania. Nové pravidlá týkajúce sa spôsobu platenia dane a použitia platieb vychádzajú zo zákona č. 563/2009 Z.z. o správe daní a poplatkov.