Rezervy a nevyfakturované dodávky v účtovníctve obcí, rozpočtových a príspevkových organizácií - Šabíková, Ingrid
Pojem rezervy podľa zákona o účtovníctve. Hľadiská tvorby rezerv. Rezervy z účtovného a daňového hľadiska. Ilustračné príklady.