Jak začleňovat spolupracovníky do mezinárodního týmu - Hospodářová, Ivana
Najčastejšie úskalia spolupráce v multikultúrnych tímoch. Užitočné zásdy pre komunikáciu v medzinárodných tímoch. Rešpektovanie rozdielov.