Management zemědělské krajiny šetrný k přírodnímu prostředí - Šarapatka, Bořivoj
Hospodárenie podporujúce ochranu prírody. Príklady opatrení na ochranu prírody a krajiny v poľnohospodárskom podniku. Starostlivosť o jestvujúce štruktúry zvyšujú diverzitu v krajine. Východiská pre vývoj a podporu rozmanitosti krajiny. Príklady opatrení na podporu druhovo bohatých poľných spoločenstiev.