Význam estetickej funkcie pri tvorbe nových obytných súborov - Rózová, Zdenka
Problematika humanizácie obytného prostredia je neoddeliteľnou súčasťou životného prostredia. Obytná zóna. Urbánna vegetácia. Vegetácia v obytných zónach. Estetická funkcia vegetačných úprav. Kompozícia. Princípy tvorby vegetačných úprav. Hodnotenie estetickej funkcie novej obytnej zóny v Nitre.