Hľadá sa talent. Na sociálnych sieťach - Valášek, Martin
91 percent personalistov si pri nábore zisťuje o kandidátoch informácie na sociálnych sieťach. Vyše polovica HR profesionálov považuje za najlepší zdroj kandidátov osobné referencie.