Tajemství motivace zaměstnanců - Razimová, Daniela
Úloha manažéra motivovať zamestnancov je vskutku neľahká. Motivačné teórie neponúkajú jasné riešenie pre konkrétne situácie. Hlavným aktérom motivácie sú odmena a spravodlivé a zaslúžené uznanie zamestnancov.