Dôchodkové fondy budú mať nižšie riziko komodity majú za úlohu viac diverzifikovať majetok fondov - Škriniar, Pavel, 1979-
Novela zákona o starobnom dôchodkovom sporení. Investičné možnosti dôchodkových fondov a portfólio investorov. Možnosť investovať časť majetku dôchodkových fondov do komodít a drahých kovov.