Skrytá rizika řízení výkonnosti - Kožuská, Tereza
Riadenie výkonnosti a kritériá správneho riadenia výkonnosti. Kvalitný popis práce. Hodnotenie zamestnancov a odmeňovanie. Tvrdé a mäkké kritériá výkonnosti. Náväznosť cieľov na stratégiu spoločnosti. Dôležitosť kultúry spoločnosti. Motivácia zamestnancov.