Ochrana spotrebiteľa v poisťovníctve plusy a mínusy európskej ofenzívy - Žáková, Jozefína
Ochrana spotrebiteľa na finančnom trhu a aktuálna slovenská legislatíva. Zákon o ochrane spotrebiteľa č. 250/2007 Z. z. a osobitný zákon č. 266/2005 Z. z. o finančných službách. Európske iniciatívy a očakávané legislatívne zmeny.