Samsung Group - Kapoun, Jan
Na začiatku malá rodinná firma na výrobu ryžových rezancov, dnes konglomerát priemyselných podnikov a globálny líder v oblasti digitálnych technológií. Príbeh vzostupu tohto juhokórejského giganta patrí k najpoučnejším lekciám sveta globálnej konkurencie.