Odpady a environmentálna politika - Dendiš, Ľubomír
Základné poznatky o odpadoch. Štátna environmentálna politika. Stratégia zásad a priorít štátnej environmentálnej politiky. Právna úprava odpadového hospodárstva v SR. Základné pojmy používané v oblasti odpadového hospodárstva. Separovaný zber druhotných surovín.