Dynamický svet informačných technológií - Potisková, Ingrid
Charakteristika štyroch oblastí, ktoré aktuálne ovládajú svet informačných technológií v kontexte ich prínosu pre široké využitie odbornej i laickej verejnosti: cloud, social a web 2.0, mobile, agile.