Zamestnanci v maloobchode a tvorba pracovných podmienok - Folvarčíková, Lucia, 1982-
Úroveň organizácie práce a pracovných podmienok v obchodných prevádzkach. Spôsoby zlepšovania podmienok práce na pracovisku. Spokojnosť zamestnancov a spokojnosť zákazníkov. Úroveň a kvalita poskytovaných služieb.