Nové trendy v oblasti golfového manažmentu - Matušovičová, Monika, 1967-
Prehľad aktuálnych trendov v manažmente golfového areálu od prípravnej fázy plánovania projektu až po jeho otvorenie a prevádzkovanie. Proces pre-opening managementu. Trh nehnuteľností a cestovný ruch, ktorého golf je súčasťou oboch segmentov.