Nové formy rozvoja ľudských zdrojov a e-learning - Knošková, Ľubica, 1965-
Vplyv rôznych typov inteligencie na učenie. Gardnerove typy inteligencií. Štýly učenia sa a využitie skúsenostného modelu. Charakteristiky e-learningu. Strategické učenie sa. Model strategického učenia sa.